Prijava

Primajte informacije od UM TK

* obavezan unos

Pretraživanje

BH TELECOM

Škola matematika 2015/16. E-mail
Autor Mirnes Smajilović   
Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 22:13
Podijeli

UDRUŽENJE MATEMATIČARA TK i u ovoj školskoj 2015/16. godini organizira "Školu matematike" (za učenike srednjih škola s područja TK), koja će imati nešto drugačiji metod rada nego prije. Naime, sastanci će biti jednom mjesečno, kada bi se radio test i vršila analiza rezultata i rješenja.U međuvremenu Škola bi radila on-line, pri čemu bi učesnici dobijali materijale za pripremu zajedno s određenim brojem problema. Pismeni test bi se odnosio na pripreme u toku prethodnog mjeseca. Nešto intenzivnije druženje bi bilo u određenim periodima (raspust i blizina takmičenja).

U download sekciji "Škola matematike" imate posebnu kategorija "Škola matematike 2015/16" u kojoj će biti materijali za preuzimanje.

Rješenja zadataka za samostalan rad šaljite na email adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

U tu svrhu potrebno je da se do kraja septembra prijave zainteresirani učesnici. Molio bih da to urade oni koji oni koji zaista žele da neprekidno rade i budu prisutni na svim susretima (a ne kao do sada da pojedinci dolaze kad im je volja).

Prijaviti se treba putem privatne poruke naše facebook stranice. Pošaljite poruku otvaranjem ovog linka: UMTK facebook stranica.

Predsjednik UM TK
Prof. dr. Mehmed Nurkanović

comments