Prijava

Primajte informacije od UM TK

* obavezan unos

Pretraživanje

BH TELECOM

Federalno takmičenje iz matematike učenika osnovnih škola 2014 E-mail
Autor Mirnes Smajilović   
Srijeda, 16 Travanj 2014 00:00
Podijeli

Organizator: UDRUŽENJE MATEMATIČARA TK
Škola domaćin: JUOŠ ''Duboki Potok'' Duboki Potok, općina Srebrenik
Vrijeme održavanja: Subota, 10. maj 2014. godine (svečano otvaranje u 10.00 sati)

U nastavku pogledajte i preuzmite kompletno obavještenje.

Ispod teksta pogledajte i Google mapu do škole.

Takmičenje će se odvijati u tri kategorije:

  • VII r devetogodišnjeg obr.  i VI r osmogodišnjeg obr.
  • VIII r devetogodišnjeg obr. i VII r osmogodišnjeg obr.
  • IX r devetogodišnjeg obr.  i  VIII r osmogodišnjeg obr.

Pravo učešća na takmičenju imaju svi učenici koji su se plasirali sa kantonalnih takmičenja (Sarajevski kanton, Tuzlanski kanton i ZE-DO kanton – 5 prvoplasiranih takmičara – maksimalno 7 ako dijele mjesta; ostali kantoni – 3 prvoplasirana takmičara), bez kotizacije. Uz plaćanje kotizacije u iznosu od 50 KM (zbog povećanja troškova takmičenja koji izlazi izvan okvira podrške FMON), pravo učešća imaju i svi ostali takmičari koji su na kantonalnim takmičenjima zauzeli neko od prvih deset mjesta ili su imali 50% i više osvojenih poena ili su prošle godine imali plasman na federalno takmičenje.

Kotizacija se može uplatiti na žiro račun Udruženja matematičara TK ili direktno na dan takmičenja.

Svi takmičari moraju biti blagovremeno prijavljeni (krajnji rok: 30.04.2014.g.) s osnovnim podacima (ime, prezime, razred, škola, mjesto, kategorija u kojoj se takmiči), a za učenike koji plaćaju kotizaciju obavezno je navesti i taj podatak. Prijave slati školi domaćinu putem faxa (ili e-maila na daresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) i Udruženju matematičara TK (na mail adresu Udruženja ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Pedagoški zavodi su obavezni poslati liste takmičara koji su se direktno plasirali na Federalno takmičenje.

Za takmičare kojima treba obezbijediti prenoćište dan uoči takmičenja treba prilikom prijave Školi domaćinu navesti i taj podatak.

Za sve eventualne nejasnoće obratiti se predsjedniku Udruženja matematičara TK, prof. dr. Mehmedu Nurkanoviću (061 178 698 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ).

Kontakt osoba škole domaćina: Edis Bajrektarević, direktor, 061 733 552.
Fax škole domaćina: 035 653 098.

U nastavku pogledajte Google mapu do škole, a ispod mape možete unijeti i svoje polazno mjesto kako bi vam bila određena i nacrtana ruta do škole.


Unesite polazno mjesto:

comments